CăutareAvansată

Termeni și condiții de închiriere suplimentari

ermeni și condiții de închiriere suplimentari - Închirieri mașini în România


Prețul de bază pentru închiriere

Taxa de închiriere este calculată în EURO.

Rata de bază pentru închiriere include durata de închiriere, un număr prestabilit de kilometri și asigurarea de răspundere civilă.

Clientul este pe deplin răspunzător pentru toate daunele cauzate din vina sa către terți până la limita stabilită de lege.

Perioada de închiriere minimă taxabilă este de 1 zi (24 ore.) Primele 29 minute după încheierea perioadei de închiriere nu se taxează.  Dacă perioada de închiriere este depășită cu mai mult de 29 de minute se va încasa o zi suplimentară conform grilei tarifare agreată în contractul de închiriere.

 Asigurări și Acoperiri de riscuri

 Asigurarea de Răspundere Civilă (RCA) 

Tarifele de închiriere includ Asigurarea de Răspundere Civilă (RCA) obligatorie pe teritoriul României. Termenii de asigurare RCA sunt valabili doar pe teritoriile țărilor menționate în polița de asigurare RCA a autovehiculului (Carte Verde). În cazul în care are loc un accident sau avarierea autovehiculului într-un teritoriu neautorizat de RCA, clientul va fi responsabil pentru  valoarea totală a daunelor și pierderilor cauzate pe teritoriul respectiv.

Asigurare standard de daune (CDW – Collision Damage Waiver) - Acoperire pentru accidente, coliziune sau daune ale autovehiculului închiriat .

Acceptarea asigurării în caz de accident reduce responsabilitatea financiară a clientului până la valoarea maximă a responsabiltății pentru distrugerea sau avarierea autovehiculului închiriat sau a părților componente, mai puțin în caz de furt și / sau vandalism. Titularul de contract si/ sau conducătorul auto desemnat de titular, sunt responsabili pentru întreaga valoare a daunei produse dacă aceasta a fost cauzată de:

·         Conducerea sub influența alcoolului, substanțelor, medicamentelor și / sau drogurilor care pot afecta capacitatea de conducere a autovehiculelor;

·         Dacă în urma producerii accidentului conducătorul autovehiculului nu ia toate măsurile necesare declarării accidentului și identificării părților implicate, cu obținerea documentelor necesare;

·         Utilizarea autovehiculului închiriat în scopuri ilicite – contrabandă, furt, transport ilegal de obiecte, bunuri sau persoane;

·         Supraîncărcarea autovehiculului / depășirea limitei de viteză conform Codului Rutier;

·         Conducerea autovehiculului pe sectoare de drum neamenajate sau pe drumuri forestiere;

·         Încredințarea autovehiculului spre conducere unei persoane nemenționate pe contractul de închiriere sau care nu îndeplinește condițiile Europcar;

·         Utilizarea autovehiculului pentru orice tip de concurs sau competiție, inclusiv marșuri și demonstrații;

·         Încălcarea regulilor de circulație referitoare la nerespectarea culorii semaforului, depășirea vitezei legale, nerespectarea semnelor de circulatie Stop /Cedează trecerea, circulația pe contrasens sau pe sectoare de drum marcate cu sens unic, din sensul opus;

·         Avarii sau daune produse la motorul autovehiculului, la roți, anvelope, în spațiul din interiorul autovehiculului și sub acesta;

 

Clientul acceptă în mod explicit protejarea tuturor intereselor Europcar, cât și ale Asiguratorului, în caz de accident de circulație:

·         Să rețină numele și adresele tuturor martorilor la accident

·         Să nu părăsească locul accidentului înainte de asigurarea autovehiculului inchiriat

·         Să anunțe și sa aștepte autoritățile de poliție în cazul unei avarii grave sau în cazul în care exista pasageri răniți, chiar dacă este evident că cealaltă parte a fost răspunzătoare pentru accident

·         Să prezinte documentele emise de autorități la cel mai apropiat birou Europcar și să completeze documentele solicitate de Europcar (declarație / raport de incident)

 

 Asigurare standard în caz de furt (THW – Theft Waiver) - Acoperire pentru furt / vandalism a autovehiculului închiriat sau părți componente ale acestuia.

 Acceptarea asigurării de furt / vandalism reduce responsabilitatea financiară a titularului contractului până la valoarea maximă a responsabilității pentru pierderea sau avarierea autovehiculului sau părților componente, în caz de furt sau / și vandalism;

 

Acceptarea asigurărilor de accident și furt (CDW si THW) reduce responsabilitatea clientului, indiferent de culpă, până la valorile maxime menționate în tabelul de mai jos.


Pachete de asigurări suplimentare

Pachetul de asigurări suplimentare Medium Protection 

Pachetul de asigurări suplimentare Medium Protection include SCDW (Super Collision Damage Waiver) & STHW (Super Theft Waiver).Acceptarea și plata pachetului de asigurări suplimentare Medium Protection reduce responsabilitatea financiară în caz de accident / avarii / coliziune / furt, la 50% din valoarea sumei maxime a responsabilității în cazul acceptării CDW si THW, pentru grupa auto închiriată.

Pachetul de asigurări suplimentare Premium Protection Package

Prin acceptarea și plata pachetului de asigurări suplimentare Premium Protection Package, responsabilitatea financiară în caz de accident / avarii / coliziune / furt va fi eliminată, mai puțin în situația nerespectării condițiilor contractuale sau în situația încălcării art. 7 din termenii și condițiile generale.

 

6. Servicii suplimentare - Listă de prețuri

În funcție de solicitările clientului Europcar oferă servicii si echipamente opționale care vor fi menționate și taxate pe contractul de închiriere, împreună cu serviciile de bază de închiriere. Serviciile și echipamentele opționale pot fi rezervate / contractate conform grilei tarifare de mai jos:

 

 

Pentru toate grupele de autovehicule, Clientul trebuie fie posesor al unui card de credit acceptat de către Europcar. Cardurile acceptate de Europcar în România sunt: American Express, Visa, Master Card, precum și cardurile de plată emise în rețeaua internațională Europcar. În cazurile în care plata este garantată cu un card de credit, Europcar va  bloca temporar în contul cardului de credit contravaloarea responsabilității clientului. La returnarea autovehiculului închiriat și după efectuarea plății tuturor costurilor de închiriere, precum și costurilor suplimentare posibile, Europcar va  debloca suma de pe cardul de credit al clientului.

Clientul are obligația de a achita toate facturile pentru contractele de închiriere închise.

 

 

AHL AUTO RENT – EUROPCAR ROMANIA

Iunie 2018

Sunați echipa de rezervări: +40740044964

Aceeasi aplicatie smart. Mai multa mobilitate.

Descarcati aplicatia mobila Europcar pentru iPhone, iPad si Android!