Bun venit în Austria!

Descoperiți natura și cultura

Acum%10reducere

Bun venit în Austria!

Descoperiți Austria - o țară plină de frumusețe uluitoare, natură și cultură fascinantă, care oferă și o varietate de experiențe care te vor încânta.

Austria este cunoscută pentru natura sa uluitoare, care atrage pasionații de aer liber din întreaga lume. O plimbare cu mașina de-a lungul Drumului Alpin și vă veți bucura de priveliștile spectaculoase. Explorează regiuni frumoase cu podgorii și sate fermecătoare sau scufundă-te în atmosfera idilică din Salzkammergut, cu lacurile și munții săi.
Dar Austria are mult mai mult de oferit decât peisaje uluitoare. Vizitați capitala culturală Viena și descoperiți clădirile istorice impresionante, muzeele și cultura muzicală.
De ce ar trebui să rezervi o mașină de închiriat în Austria? Pur și simplu: flexibilitate și libertate. Indiferent dacă doriți să plecați în afara drumurilor bătute sau să explorați cultura și istoria bogată a orașelor, o mașină de închiriat vă oferă libertatea de a experimenta tot ceea ce are Austria de oferit.
Rezervă-ți acum mașina de închiriat cu Europcar Austria și lasă-te fermecat de frumusețea și diversitatea Austriei.
Bucurați-vă de libertatea pe care numai o mașină de închiriat o poate oferi și experimentați aventuri de neuitat în minunata Austrie. Vă așteptăm cu drag să vă însoțim în călătoria dumneavoastră!

De ce clienții preferă Europcar

Termeni și condiții

Sunați echipa de rezervări: +40740044964

Aceeasi aplicatie smart. Mai multa mobilitate.

Descarcati aplicatia mobila Europcar pentru iPhone, iPad si Android!