CăutareAvansată

Dragi clienți,


Într-un moment în care lumea intră în perioade incerte, autoritățile naționale luând măsuri extraordinare pentru a combate pandemia Covid-19, perturbând viața de zi cu zi, ne vedem ca un furnizor al unui serviciu esențial,  contribuind la mobilitatea și deplasarea în siguranță a oamenilor și bunurilor, cum ar fi alimentele sau medicamentele.

În ultimele zile, am cunoscut un nivel neașteptat de solicitări de autoutilitare, dar și de mașini, care apar ca o alternativă la transportul public și ca o modalitate de a oferi companiilor din diverse sectoare mijloacele de transport  pentru serviciile de livrare.

Rețeaua noastră de birouri internaționale rămâne la dispoziția dumneavoastră.

În calitate de lider european în domeniul închirierilor de autoturisme, confruntat cu decizia de a ne menține stațiile deschise - sau de a le închide, considerăm că interesul general trebuie să prevaleze. Vă rugăm să găsiți aici lista stațiilor care rămân deschise și vă sunt la dispoziție, în principal în aeroporturi, gări, centrul orașului, precum și în suburbii.

Securitatea dumneavoastră, precum și siguranța angajaților noștri sunt prioritatea noastră 1!


Pe lângă măsurile susținute de curățare a vehiculelor cu utilizarea sistematică a agenților dezinfectanți, implementăm de asemenea măsuri suplimentare în locațiile cheie: dezinfectarea sistematică a biroului înainte și după fiecare client și politica „zero contact” (cheia vehiculului dezinfectată și sigilată în plic).

Suntem aici sa ajutăm!Grupul nostru, ca operator de servicii de mobilitate, are o tradiție de 70 de ani în oferirea de servicii pentru public și pentru companii locale și internaționale. În toată această perioadă, vom face tot ce ne stă în putere pentru a continua această misiune, în siguranță și flexibilitate.Sunați echipa de rezervări: +40740044964

Aceeasi aplicatie smart. Mai multa mobilitate.

Descarcati aplicatia mobila Europcar pentru iPhone, iPad si Android!