CăutareAvansată

Parteneri

Miles & More

Miles & More

Miles & More este cel mai mare program de loialitate din Europa având 25 de milioane de membri în martie 2014. Acesta program oferă pasagerilor beneficii de la 13 companii aeriene importante din Europa: Lufthansa, Austrian Airlines Group, LOT Polish Airlines, Swiss International Air Lines, Adria Airways, Croația Airlines, Condor, Luxair, Brussels Airlines, Germanwings, Air Astana, Air Malta și Jet Airways

Mai multe informații
Aeroflot

Aeroflot

Europcar a devenit partenerul exclusiv de închirieri de mașini al Aeroflot in noiembrie 2013. Europcar este încantat să a ofere clienților Aeroflot oferte avantajoase de închirieri de mașini în locațiile Europcar din toate destinațiile de zbor ale Aeroflot.

REZERVAȚI ACUM
Flying Blue

Flying Blue

Air France-KLM este un lider global în transportul aerian, cu mai mult de 71,300,000 de pasageri. Compania deține una dintre cele mai importante flote din Europa, cu mai mult de 600 de aeronave.

Mai multe informații
Emirates Skywards

Emirates Skywards

Europcar a incheiat un parteneriat cu Emirates Skywards pentru programul de fidelizare. Ca membru, puteți câștiga pana la 1.000 Skywards Miles pentru inchirieri eligibile și să vă bucurați de o experiență de calitate atunci când închiriați o mașină oriunde ați călători.

Mai multe informații
Finnair Plus

Finnair Plus

Membrii Finnair Plus beneficiază de condiții speciale la închirierea cu Europcar: câștigați puncte, beneficiați de tarife preferențiale și le transformați în închirieri auto.

Mai multe informații
Turkish Airlines

Turkish Airlines

Ca membru al programul de fidelizare Miles & Smiles, veți câștiga 500 mile sau mai mult la reducere de 15% per închiriere, atunci când închiriați cu Europcar.

Mai multe informații
Delta SkyMiles

Delta SkyMiles

Membrii SkyMiles, câștigă 60 mile pe zi (maxim 30 zile) la inchirierea cu Europcar. Această ofertă este disponibilă pentru o gamă largă de vehicule în rețeua Europcar.

REZERVAȚI ACUM
Singapore KrisFlyer

Singapore KrisFlyer

Europcar sa alăturat companiei Singapore Airlines a oferi membrilor KrisFlyer oportunități de a câștiga mile precum și serviciu de calitate la închirieri auto indiferent de destinație.
Rezervați acum și câștigați mile!

REZERVAȚI ACUM

Sunați echipa de rezervări: +40740044964

Aceeasi aplicatie smart. Mai multa mobilitate.

Descarcati aplicatia mobila Europcar pentru iPhone, iPad si Android!