CăutareAvansată

Securitatea dumneavoastră și a angajaților noștri este cea mai importantă prioritate a noastră!


BUCURAȚI-VĂ DE CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ DE CĂLĂTORIE!


Întrucât lumea se confruntă cu o criză de sănătate fără precedent, am implementat măsuri speciale pentru a vă oferi o experiență de călătorie sigură și flexibilă:


Siguranță la închirieri:

Flota și birourile noastre sunt supuse unor măsuri riguroase de curățare și dezinfectare pentru a oferi cel mai înalt grad de siguranță.Europcar oferă flexibilitate în modificarea rezervărilor  cât și anulări gratuite pentru toți clienții. Puteți modifica rezervarea în orice moment accesând secțiunea „Gestionare rezervare”.FLEXIBILITATE


Europcar oferă flexibilitate în modificarea rezervărilor  cât și anulări gratuite pentru toți clienții. Puteți modifica rezervarea în orice moment accesând secțiunea „Gestionare rezervare”
CĂLĂTORIȚI CU ÎNCREDERE


Beneficiați de o experiență fără contact

Respectăm strict practicile de igienă și distanțarea socială.1. SIGURANȚA ÎN BIROURILE DE ÎNCHIRIERE


2. PRELUAREA AUTOVEHICULULUI


3. RETURNAREA AUTOVEHICULULUI


Preluați, conduceți și returnați autovehiculul în siguranță!


Ne mândrim că asigurăm pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră o experiență curată și sigură. Respectăm cu strictețe recomandările OMS și ale autorităților locale de sănătate și urmăm cele mai bune protocoale de curățare și dezinfectare.


Birourile de închiriere din rețeaua Europcar se redeschid progresiv.

Puteți accesa aici lista birourilor


* Anularea este gratuită până la 48 de ore înainte de ora de preluare.
Pentru rezervări în Franța: în contextul pandemiei Covid-19 și în urma deciziei guvernului francez de a sprijini activitatea economică a țării în aceste circumstanțe excepționale, ordonanța nr. 2020-315 din 25 martie autorizează profesioniștii din sectorul turism / transport se emită o notă de credit cu o perioadă de valabilitate de 18 luni clienților care doresc să anuleze și să fie rambursați.


Sunați echipa de rezervări: +40740044964

Aceeasi aplicatie smart. Mai multa mobilitate.

Descarcati aplicatia mobila Europcar pentru iPhone, iPad si Android!