CăutareAvansată

Masini Noi in Flota

 

Mercedes-Benz E 220 Diesel 4M

Design-ul atrăgător face din noul E-Class 220 Diesel 4M automat, un autoturism mai atractiv si dorit. O experiență de condus relaxat este asigurată de siguranța inovatoare și sistemele de asistență, confort remarcabil si un puternic si eficient sistem de tractiune. 

Mercedes-Benz E 250 CDI 4M

Nivel de confort foarte relaxant, mai ales în timpul călătoriilor lungi, dar si atunci cand sunteti blocati in cozile de trafic. Acesta este noul E 250 CDI 4M automat.

Mercedes-Benz C 180 Diesel

Precizie tangibila, calitate și multă atentie la detalii.

Dotarile actualizate până la acest moment, sunt o expresie a luxului modern și dau tonul în interiorul noului C-Class 180 Diesel.

Mercedes-Benz C 200 Diesel 

Excelenta in business. Prezenţa impunătoare, atenţia minuţioasă acordată detaliilor şi sistemelor de asistenţă de ultima generaţie, transformă acest model într-un statement de impact pentru cei care aspira spre perfecţiune.

Smart forfour

Noul Smart forfour combină un concept auto inovator cu toate avantajele oferite de un autovehicul cu patru locuri, fiind astfel cel mai nonconformist reprezentant al clasei sale. Datorită dimensiunilor sale compacte şi agilităţii de care dă dovadă, smart forfour este autovehiculul ideal pentru oraş.

 

Alegerea unei masini este o decizie importantă. La Europcar, presupunem că, împreună cu mașina, clienții noștri se bucura de confort, siguranță și stil.

Ne straduim ca masinile noastre sa fie la cele mai înalte standarde. Masinile pe care le oferim sunt noi (vechime medie de 6 luni), foarte bine echipate.

Oferim diferite tipuri de automobile grupate în 7 categorii:

  • Mini
  • Economy
  • Compact
  • Intermediate
  • Standard
  • Full size
  • Minivans

Vedeti intreaga gama de masini din oferta Europcar

Ca standard, categoriile de mai sus reprezinta grupele de mașini, în vederea simplificării și unificării terminologiei, care ar putea fi diferite în întreaga lume. In functie de acest lucru, alegeti o categorie in functie de preferințele dumneavoastră și aflati ce fel de masina vi se potriveste, deoarece noi garantăm închirierea unei masini din categoria aleasa.

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe detalii:

REZERVARI

   Telefon:  +40 213 101 797

   Fax:         +40 213 101 796

   E-mail:    reservations@europcar.com.ro


Va recomandam sa profitati de oferta noastra.

Sunați echipa de rezervări: +40740044964

Aceeasi aplicatie smart. Mai multa mobilitate.

Descarcati aplicatia mobila Europcar pentru iPhone, iPad si Android!